Biciclist de 81 de ani accidentat pe strada Sucedava

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Sucedava a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.

Se pare că un bărbat de 81 de ani care circula pe bicicletă, pe strada Sucedava, nu s-ar fi asigurat în momentul în care a intrat în depăşirea unui autovehicul staţionat și a fost acroşat cu oglinda retrovizoare laterală dreaptă a unui autoturism de culoare verde, care se deplasa în acelaşi sens de mers. În urma impactului, biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului care a acroșat biciclistul a oprit la fața locului, a discutat cu victima, care a declarat că nu dorește intervenţia Ambulanţei sau a organelor de poliţie, după care a părăsit locul faptei, fiind căutat de polițiști, pentru a fi tras la răspundere penală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.


COMENTARII

WORDPRESS: 0