Prima paginăSport

Bazinul de înot din Roman caută viitorii sportivi de performanță

Dimensiune text

Pentru o oră de înot cu instructor, părinţii trebuie să scoată din buzunar 15 lei.

Bazinul de înot din Roman, coordonat de instructor Valentin Bogdan Aniţuloaie, îi aşteaptă pe romaşcani să se iniţieze în acest sport, să facă performanţă sau să se relaxeze. Orice variantă ar alege, costă. Pentru elevi, o oră de înot cu instructor costă 15 lei. Pentru zece ore de înot pe lună, elevii trebuie să plătească 130 de lei pentru un abonament. Părinţii spun că un abonament ar însemna o economie la bugetul familiei şi i-ar responsabiliza pe copii să vină la bazinul de înot. „În cele 30 de zile, elevii trebuie să urmeze cele zece şedinţe, altfel pierd discountul de 20 de lei acordat pentru abonament”, a explicat profesorul Adrian Bolea, instructor înot pentru grupele de performanţă.

inot 02Romaşcanii care fac înot pentru relaxare trebuie să plătească 10 lei, dacă nu vor instructor, şi 15 lei, dacă vor să lucreze cu un instructor.

După încheierea programului la baza de agrement din incinta Ştrandului Municipal, numărul celor care vin la bazinul de înot a crescut. „Comparativ cu anul 2014, în acest an s-a înregistrat o scădere a numărului de persoane care au venit la bazinul de înot din Roman. Această diminuare s-a datorat amenajărilor din Ştrandul Municipal. Complexul a fost atât de bine realizat, încât toată lumea a mers în această vară la ştrand. Pe această cale, mulţumim Primăriei Roman pentru aceste două investiţii, care oferă romaşcanilor multiple posibilităţi de relaxare, pe toată perioada anului. Romaşcanii încep să revină la bazin. Părinţii trebuie să conştientizeze beneficiile pe care acest sport le are asupra minţii şi corpului copiilor”, a spus profesorul Adrian Bolea.

Odată ce copiii vor începe activităţile la bazin, vor debuta şi competiţiile sportive. În luna decembrie este programată Cupa „1 Decembrie” la înot, o manifestare organizată cu sprijinul autorităţilor locale.

Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 0