Articol publicat în data de: Dum, 04 Sep 2016Băut şi fără permis, la volanul unei maşini cu numere false

 

accident politie etilotestPoliţiştii de la Postul de Poliţie Bozieni au depistat în trafic vineri, 2 septembrie, în jurul orei 16.00, un bărbat de 41 ani, din comuna Bozieni, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Cu ocazia verificărilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest etilotest, stabilindu-se o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis  de conducere pentru niciun fel de categorie şi autoturismul pe care l-a condus nu este înmatriculat, având număr de înmatriculare fals”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu numere false. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman în vederea luării unei măsuri preventive.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>