Prima paginăPe scurt

Băut și fără permis, a ajuns în șanț * Nu a acordat prioritate * Căutat în Siret * Filtre în tot județul

Dimensiune text

Băut și fără permis, a ajuns în șanț

 

Vineri, 21 iunie, la ora 15.33, pe raza comunei Secuieni s-a produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.
Liviu T., de 36 ani, din comuna Secuieni, conducea un moped pe raza comunei, fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul mopedului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, accidentându-se ușor. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că mopedul a fost încredințat victimei, cu scopul de a-l conduce, de către Constantin C., de 22 ani, din comună.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Nu a acordat prioritate

 

În ziua de 22 iunie, la ora 15.13, pe strada Castanilor, din comuna Horia, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Petronela A., de 34 ani din Vaslui , conducea un autoturism pe raza comunei Horia, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de Ionuț B., intrând în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturismul condus de Ionuț B. a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Căutat în Siret

 

Pompierii romașcani au demarat, sâmbătă seară, o acțiune de căutare în râul Siret a unei persoane posibil înecate. Apelul la 112 a fost dat puțin după ora 19.00, când mai multe persoane au spus că au văzut un bărbat de 50 de ani care a intrat în apă să se scalde, dar nu a mai ieșit. Un echipaj a ajuns în scurt timp la fața locului și a început căutările cu o barcă pneumatică. Sâmbătă seara, căutările au durat mai bine de două ore, între 19.24 și 21.50, dar au fost întrerupte odată cu lăsarea întunericului. Pompierii au reluat căutările duminică dimineață, dar fără niciun rezultat, până la ora închiderii ediției.

 

Filtre în tot județul

 

Sâmbătă, 22 iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, au fost dispuse măsuri încât numărul polițiștilor care acționează în teren să fie suplimentat, astfel că au  fost în stradă 116 polițiști de ordine publică și 40 de la poliția rutieră.
Misiunile polițiștilor au fost de asigurare a desfășurării în siguranță a manifestărilor religioase și cultural – artistice, acționându-se pentru prevenirea furturilor din buzunare, poșete, genți, a celor din autoturisme, precum și a tâlhăriilor. Au fost în atenție zonele turistice și de agrement și lăcașurile de cult din județul Neamț. Au fost aplicate 192 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.980 de lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de 900 de lei. Au fost reținute două permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0