Băut la volan, în noaptea de Înviere * „Păcălit” cu dosar penal * Va sărbători în penitenciar

Dimensiune text

Băut la volan, în noaptea de Înviere

 

În dimineața zilei de 1 aprilie, în jurul orei 4.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Stejarului, din localitatea Săbăoani, au depistat în trafic pe Emil D., de 23 de ani, din Săbăoani, conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul alcooltest, indicând o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

„Păcălit” cu dosar penal

 

În dimineața zilei de 1 aprilie, în jurul orei 6.47, polițiști din cadrul Biroului Rutier Roman l-au depistat pe Ionel G., de 59 de ani, din Roman, care conducea pe strada Primăverii, din Roman, un autoturism, având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Va sărbători în penitenciar

 

În ziua de 1 aprilie, a doua zi a Paștelui romano-catolicilor, în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Tămășeni l-au depistat, pe raza comunei, pe Fabian D., de 33 de ani, din localitate, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Roman, fiind condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 25 martie 2012, acesta a sustras de pe o proprietate privată 70 pomi și arbuști.
Fabian D. a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Bacău.

 

A furat de la vecină

 

La data de 1 aprilie, lucrătorii Postului de Poliție Gherăești au identificat-o pe Tereza C., de 40 de ani, din comună, care la data de 19 martie, în jurul orei 17.00, prin folosirea de chei potrivite, a pătruns în locuința unei localnice, iar din interior a sustras suma de 6.500 de lei. Pe parcursul cercetărilor s-a recuperat suma de 2.700 de lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar învinuita este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Incendiu la containerul de gunoi

 

Luni, la ora 18.18, prin sistemul de apel unic de urgență 112 a fost anunțată producerea unui incendiu la un container stradal pentru colectarea deșeurilor menajere, amplasat pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii militari romașcani cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie, intervenind pentru localizarea și stingerea incendiului. Au ars: deșeuri menajere – hârtie și plastic – și un container pentru colectarea deșeurilor. Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie fumatul în locuri nepermise.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0