Prima paginăPe scurt

Băut la volan * Fura din garaj * Incendiu de la sobă * Incendiu la motor

Dimensiune text

Băut la volan

 

În ziua de 16 noiembrie, în jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Trifești l-au depistat, pe DC 91, în satul Miron Costin, pe Gheorghe M., de 63 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism având în aerul expirat o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea îmbibației de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Fără permis

 

În ziua de 16 noiembrie, în jurul orei 18.45, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat, pe bulevardul Roman Mușat, pe Narcis F., de 37 de ani, din Roman, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Fura din garaj

 

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, în jurul orei 2.10, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, l-a prins în flagrant pe Remus D., de 28 de ani, din Roman, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un garaj, situat în spatele unui bloc din Roman. Suspectul a pătruns prin efracție în garaj și a sustras veselă de inox, un aparat video și un transformator electric. Bunurile au fost restituite părții vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Incendiu la motor

 

Pompierii romașcani au fost alertați și au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.24, pentru a stinge incendiul ce izbucnise la un autoturism marca Renault Laguna. Autoturismul, aparținând lui Bogdan Iulian A., se afla pe strada Bogdan Dragoș, când de sub capotă a început să iasă fum. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit. Au ars componente și subansamble ale motorului și cauciucurile din față ale mașinii.

 

Incendiu de la sobă

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.15, pompierii romașcani au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și zece subofițeri pentru a lichida incendiul izbucnit la locuința lui Constantin P., din satul Bahna. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic de la coșul de fum al sobei din locuință. Flăcările au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați, și au degradat elemente de mobilier și tâmplărie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0