Băut la volan, a lovit o biciclistă, apoi a fugit de la locul accidentului

Băut la volan, a lovit o biciclistă, apoi a fugit de la locul accidentului

Viraj cu accidentare * Aruncat de pe bicicletă
Șoferul care a intrat sub tir era băut
[VIDEO] Femeie încarcerată după un accident petrecut pe strada Bogdan Dragoș

 

accident politie etilotestDuminică, 21 august, în jurul orei 7.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Vasile Alecsandri, din comuna Cordun, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti şi părăsirea locului accidentului. În urma investigaţiilor efectuate, la numai două ore după sesizare, poliţiştii au găsit autoturismul implicat în accident şi au depistat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din Cordun, care a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în timp ce tânărul conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe sectorul de drum destinat circulaţiei bicicliştilor, din partea dreaptă a sensului său de mers, şi a acroşat o femeie de 49 de ani, care circula pe bicicletă. După impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fiind depistat ulterior de poliţişti”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

În aceeaşi zi, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pe durata de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Luni, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea luării unei măsuri preventive.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!