Bătrân dispărut

Dimensiune text

În cursul săptămânii trecute, polițiștii Postului de Poliție Români au fost sesizați de un bărbat din Români că fratele său, Ion Rusu, în vârstă de 74 de ani, a dispărut din luna iulie a acestui an.

 

 

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că Ion Rusu a plecat, în urmă cu trei luni, spre stația de autobuz. Urma să ajungă la Roman și, apoi, la Mangalia, pentru a-și vizita fiul. De altfel, Ion Rusu locuia fără forme legale în Români, la fratele său, domiciliul din acte fiind în Mangalia.

Atunci când a fost văzut ultima dată, Ion Rusu era îmbrăcat cu cămașă albă, sacou negru, pantaloni închiși la culoare și pantofi negri. Avea asupra sa suma de 170 lei, un radio și o sacoșă cu haine.

Semnalmentele bătrânului sunt: înălțime 1,65 – 1,68 metri, 60 kilograme, constituție astenică, ochi căprui închis și ten măsliniu. Ca semn distinctiv, bărbatul are o pată albă pe iris, la unul din ochi. Toți cei care l-au văzut pe bătrân sau dețin informații despre acesta sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat sediu de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.COMENTARII

WORDPRESS: 0