Bătrân dispărut

În cursul săptămânii trecute, polițiștii Postului de Poliție Români au fost sesizați de un bărbat din Români că fratele său, Ion Rusu, în vârstă de 74 de ani, a dispărut din luna iulie a acestui an.

 

 

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că Ion Rusu a plecat, în urmă cu trei luni, spre stația de autobuz. Urma să ajungă la Roman și, apoi, la Mangalia, pentru a-și vizita fiul. De altfel, Ion Rusu locuia fără forme legale în Români, la fratele său, domiciliul din acte fiind în Mangalia.

Atunci când a fost văzut ultima dată, Ion Rusu era îmbrăcat cu cămașă albă, sacou negru, pantaloni închiși la culoare și pantofi negri. Avea asupra sa suma de 170 lei, un radio și o sacoșă cu haine.

Semnalmentele bătrânului sunt: înălțime 1,65 – 1,68 metri, 60 kilograme, constituție astenică, ochi căprui închis și ten măsliniu. Ca semn distinctiv, bărbatul are o pată albă pe iris, la unul din ochi. Toți cei care l-au văzut pe bătrân sau dețin informații despre acesta sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat sediu de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.


COMENTARII

WORDPRESS: 0