Prima paginăActualitateRural

Bărbați din Sagna trimiși la închisoare pentru distrugere prin incendiere

Bărbați din Sagna trimiși la închisoare pentru distrugere prin incendiere

Dimensiune text

 

În urma activităţilor operative desfăşurate, polițiștii au depistat doi bărbați din Sagna, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Marți, 18 martie, în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sagna au depistat, pe raza localității, doi bărbați de 39, respectiv 43 de ani, din Sagna, care posedau mandate de executare a pedepsei închisorii. Cei în cauză era condamnați de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 7 luni, respectiv 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

„În fapt, în noaptea de 28 spre 29 august 2019, bărbații au pătruns, fără drept, în curtea locuinței persoanei vătămate din localitatea Sagna, iar prin folosirea de combustibil au incendiat uşa de acces în imobilul acesteia, construită din lemn, focul degradând uşa şi o porţiune din tavanul de lemn al locuinţei, fiind stins de către persoana vătămată înainte de a se extinde la alte părţi ale locuinţei. Polițiștii i-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepselor”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0