Prima paginăActualitate

Bărbat reținut de polițiști, după o tâlhărie pe o stradă din Roman

Bărbat reținut de polițiști, după o tâlhărie pe o stradă din Roman

Dimensiune text

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Conform IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați miercuri, 6 mai, de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani. Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani, din Roman.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din Roman, cel în cauză l-ar fi acostat, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras 100 de lei. Joi, în urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, informează IPJ Neamț.

Vineri, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0