Prima paginăActualitate

Bărbat rănit la Cotu Vameș, descoperit pe marginea șoselei de pompieri

Bărbat rănit la Cotu Vameș, descoperit pe marginea șoselei de pompieri

Dimensiune text

 

Miercuri, 14 martie, în jurul orei 15:00, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, în timp ce se întorcea de la o misiune de recunoaștere în teren, pe raza localității Cotu Vameș, din comuna Horia, a sesizat pe marginea șoselei un bărbat în vârstă de aproximativ 71 de ani, care se pare că a fost, conform pompierilor, victima unui accident rutier.

„Fără să stea pe gânduri, echipajul de salvatori romașcani a evaluat victima şi a acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Curajul, fermitatea și devotamentul sunt trăsăturile de bază care conturează nobila meserie de pompier”, a afirmat sublocotenent Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț.

Bărbatul era conștient, ușor confuz, la sosirea echipajelor de intervenție, fiind rănit în zona capului după ce a căzut de pe bicicletă, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgență Roman pentru investigații și îngrijiri medicale.

”Un bărbat, de 36 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DJ207 C, din direcția Ion Creangă – Roman. La intersecția cu strada Școlii din Cotu Vameș a surprins și accidentat un bărbat de 71 de ani, din localitate, care circula pe bicicletă și nu ar fi oprit la indicatorul ”Stop”. Conducătorul auto a fost testat pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool, rezultatul fiind negativ. Biciclistul nu a putut fi testat, din cauza leziunilor suferite. Victima se află la Spital, pentru a primi îngrijirile. În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Neamț.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0