Prima paginăActualitate

Bărbat rănit în urma unui incendiu, la Poienari

Bărbat rănit în urma unui incendiu, la Poienari

Dimensiune text

Vineri, 9 aprilie, în jurul orei 18, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească, în localitatea Poienari, informează ISU Neamț. Incendiul se manifesta generalizat la o bucătărie de vară, cu posibilitatea propagării la locuința care se afla la o distanță de aproximativ patru metri.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Poienari, cu o autospecială de stingere, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poienari. În interiorul anexei se afla o butelie care a fost evacuată de pompieri.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul anexei – obiecte de mobilier, materiale textile etc. Au fost salvate locuința și alte anexe care se aflau în vecinătate.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost reprezentată de scăpările de gaze combustibile. Proprietarul locuinței, în vârstă de 68 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței. Acesta a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la paramedici, după care a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0