Bărbat prins sub un copac căzut, la Secuieni

Bărbat prins sub un copac căzut, la Secuieni

Dimensiune text

 

Joi, 25 iunie, în jurul orei 11.17, pompierii romașcani au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină în comuna Secuieni, pentru scoaterea unui bărbat de sub un copac căzut în curtea casei sale, pe care bărbatul îl tăiase, informează ISU Neamț.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Roman s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM. Militarii au scos un bărbat de aproximativ 46 de ani ce fusese prins sub un copac căzut. Echipajul de pe ambulanța SMURD TIM a preluat victima, conștientă, cu mai multe traumatisme, și a transportat-o la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În urma investigațiilor de specialitate și a tomografiei computerizate de la spital, a rezultat că bărbatul a suferit multiple traumatisme – fractură de coloană, fractură de femur și fracturi costale 1-9 –, la orele după-amiezii așteptându-se avizul pentru transferul pacientului la clinica de neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, a precizat Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0