Bărbat găsit mort pe carosabil, la Sagna

Dimensiune text

Joi seară, în jurul orei 21.40, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Sagna, a fost găsit decedat pe o stradă din localitate, de către ceilalţi participanţi la trafic. Se pare că bărbatul a fost accidentat de către un autovehicul, dar şoferul a fugit de la locul faptei şi este căutat acum de poliţişti. Echipajul medical chemat la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul victimei.

„Pacientul de sex masculin a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis şi a fost găsit decedat. Bărbatul a fost lăsat la locul solicitării”, a precizat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Poliţiştii fac acum cercetări, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a murit bărbatul şi cine este vinovat pentru acest accident.

„Avem înregistrat un accident rutier, aseară, în jurul orei 21.40, în urma căruia un bărbat de 46 de ani, din Sagna, a decedat. Din indiciile pe care le au până în acest moment poliţiştii, se pare că aseară, în intervalul orar 20.30 – 21.30, bărbatul ar fi fost accidentat mortal de o autoutilitară, al cărei şofer a părăsit locul faptei. Cercetările sunt, în acest moment, în plină desfăşurare, pentru a se identifica autovehiculul implicat în acest accident şi şoferul acestuia”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.


Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0