Bărbat din Trifești, trimis în arest pentru furt calificat

Bărbat din Trifești, trimis în arest pentru furt calificat

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Trifeşti au identificat şi reţinut joi, 11 octombrie, un bărbat de 33 de ani, din Trifeşti, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate  a reieşit că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, bărbatul a pătruns, fără drept, în anexa locuinţei unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Trifeşti, de unde ar fi sustras un rotopercutor, un fierăstrău pendular, o drujbă, două maşini de tuns iarba și trei jante din aluminiu, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 11.250 de lei. Totodată, bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

„În urma probării activităţii infracţionale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei bănuite”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0