Prima paginăActualitate

Bărbat din Tămășeni, la închisoare pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

Bărbat din Tămășeni, la închisoare pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Tămăşeni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

„Bărbatul era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. În fapt, la data de 11 martie 2015, acesta a condus o autoutilitară pe DJ 201C, iar în localitatea Tămăşeni a surprins şi accidentat mortal un pieton, după care a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei”, informează IPJ Neamț.

În urma accidentului, o tânără de 17 ani, din Adjudeni, a decedat. Tragedia a avut loc miercuri, 11 martie 2015, în jurul orei 23.00. Tânăra se deplasa pe marginea drumului principal din localitate şi a fost acroşată de o autoutilitară, cu partea laterală dreapta faţă şi oglinda retrovizoare a autoutilitarei. Din primele cercetări efectuate de către poliţişti a reieșit că autoutiliara ar fi fost condusă de un bărbat de 60 de ani, din Tămăşeni, însă, pe parcursul anchetei, oamenii legii au constatat că o altă persoană a condus mașina, respectiv un tânăr din Tămăşeni, în vârstă de 32 de ani la acea dată. Conform informațiilor oferite atunci de IPJ Neamț, imediat după săvârşirea faptei, tânărul a părăsit locul accidentului, s-a deplasat la domiciliu şi a revenit cu tatăl său, bărbatul de 60 de ani, care a rămas la locul accidentului, asumându-şi rolul de conducător auto faţă de echipa de cercetare penală ajunsă la locul faptei.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Dan 2 ani

    Ce nemernic. A nenorocit o viata tanara si a fugit de răspundere, mai mult…a profitat de dragostea părintelui si a incercat sa îl bage în fața. Sa intre omul bătrân la pușcărie , si el sa zburde liber.