Prima paginăActualitate

Bărbat din Roman prins de polițiști cu pomi de Crăciun fără documente

Bărbat din Roman prins de polițiști cu pomi de Crăciun fără documente

Dimensiune text

 

Peste 100 de pomi de Crăciun, fără documente legale de proveniență sau transport, au fost descoperiți de polițiști într-o autoutilitară oprită în trafic, pentru control, informează IPJ Neamț.

Sâmbătă, 28 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Roman, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 15D, în localitatea Girov.

„În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii au descoperit 110 pomi de Crăciun nemarcați, pentru care conducătorul auto nu deținea documente legale care să ateste provenienţa acestora. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, pomii de Crăciun, în valoare de 3.300 de lei, au fost indisponibilizați și predați specialiștilor silvici din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Pentru încălcarea dispozițiilor în domeniul silvic, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0