Prima paginăActualitate

Bărbat din Poienari condamnat la închisoare, depistat de polițiști

Bărbat din Poienari condamnat la închisoare, depistat de polițiști

Dimensiune text

 

Marți, polițiștii nemțeni au depistat doi bărbați de 41, respectiv 54 de ani, căutați la nivel național, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, informează IPJ Neamț.

În urma unor activităţi specifice operative desfăşurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat marți, 25 februarie, pe raza municipiului, un bărbat de 65 de ani, din Poienari, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Vaslui la o pedeapsă privativă de libertate de 915 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Tot ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, în baza unor activități investigative, un bărbat de 41 de ani, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul din Săvinești era condamnat de Judecătoria Suceava la o pedeapsă de un an și șapte luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de refuzul de la prelevarea de mostre biologice şi instigare la mărturie mincinoasă.

Bărbații au fost conduși de polițiști și încarcerați la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0