Prima paginăActualitate

Bărbat din Oniceni dispărut în drum spre Iași, căutat de polițiști

Bărbat din Oniceni dispărut în drum spre Iași, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Ion Creangă continuă activităţile de căutare în vederea depistării uni bărbat de 71 de ani, din Oniceni.

Miercuri, 6 martie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați despre faptul că Vasile Prisecariu, de 71 de ani, din Oniceni, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.

Conform IPJ Neamț, din verificări a reieșit că bărbatul ar fi plecat spre județul Iași, pentru a-și vizita sora. În momentul plecării de la domiciliu ar fi purtat următoarele obiecte vestimentare: costum și pantaloni gri din material textil, pe cap purta o șapcă maro din imitație de piele și era încălţat cu adidași maro. Semnalmente: înălţime 173 de centimetri, greutate 60 de kilograme, părul grizonant, cu început de calviţie și ochi căprui.

„Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localității Oniceni în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0