Prima paginăActualitate

Bărbat din Negrești reținut pentru trafic de droguri

Bărbat din Negrești reținut pentru trafic de droguri

Dimensiune text

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Neamț, au organizat marți seara, 10 decembrie, două percheziții pe raza municipiului Piatra Neamț și a comunei Negrești, informează un comunicat al Poliției Române. În cauză, s-a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ 1,5 kilograme de substanță vegetală cu aspect de cannabis, provenită dintr-o cultură outdoor. Pe lângă droguri, au fost ridicate și semințe de cannabis și 25 de recipiente cu semințe de cannabis.

Un bărbat de 48 de ani, din Negrești, a fost condus la sediul DIICOT – BT Neamț, în vederea continuării cercetărilor. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și ulterior, a arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de articolul 2, alineatul 1 și articolul 4, alineatul 1, din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0