Prima paginăActualitate

Bărbat din Dulcești, reținut pentru lovire și furt

Bărbat din Dulcești, reținut pentru lovire și furt

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești au reţinut un bărbat de 45 de ani, din Dulcești, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

Conform IPJ Neamț, la data de 27 septembrie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Dulcești au fost sesizaţi de către un bărbat de 52 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că a fost agresat de către un alt bărbat. Din investigații a reieșit faptul că, la data de 27 septembrie, în timp ce bărbatul de 52 de ani se afla pe un islaz din comună, a fost agresat fizic de către un bărbat de 45 de ani, din Dulcești și care, ulterior i-ar fi sustras mai multe bunuri.

„În urma documentării activității infracționale, bărbatul de 45 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0