Bărbat din Cordun reținut de polițiști pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și amenințare

Bărbat din Cordun reținut de polițiști pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și amenințare

Dimensiune text

 

Vineri, 20 decembrie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani cu privire la faptul că concubinul său a încălcat ordinul de protecție.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat de 52 de ani, din Cordun, s-ar fi deplasat la locuința concubinei sale din aceeași localitate și ar fi amenințat-o, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, la data de 11 noiembrie 2019. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că cel în cauză se afla sub control judiciar pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu emis la data de 8 decembrie 2019, de poliţiștii din cadrul Postului de Poliţie Cordun.

„În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești și amenințare. La data de 21 decembrie, bărbatul a fost prezentat de polițiști instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0