Bărbat din Bahna condamnat la închisoare, descoperit de polițiști la Giurgiu

Bărbat din Bahna condamnat la închisoare, descoperit de polițiști la Giurgiu

Dimensiune text

 

Sâmbătă, 20 iunie, în baza activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în colaborare cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat, pe raza localității Bulbucata, din Giurgiu, o persoană urmărită la nivel național, din localitatea Bahna. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Conform IPJ Neamț, pe numele bărbatului de 30 de ani a fost emis de către Judecătoria Roman un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de un an și trei luni de închisoare.

„În fapt, la data de 22 aprilie 2018, cel în cauză a lovit cu pumnii în zona corpului un bărbat din localitatea Bahna, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul, care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea, a fost preluat și depus în Penitenciarul Bacău”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0