Prima paginăActualitate

Bărbat dat dispărut de familie, căutat de polițiști

Bărbat dat dispărut de familie, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE, 17 septembrie: Bărbatul de 41 de ani, din Cordun, dispărut la data de 11 septembrie, a revenit la domiciliu, informează IPJ Neamț.

La data de 16 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiul au fost informați cu privire la faptul că bărbatul de 41 de ani, dispărut la data de 11 septembrie, a revenit la domiciliu. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 14 SEPTEMBRIE: Luni, 14 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că fiul său Constantin Cristi Amarandei, de 41 de ani, a dispărut din data de 11 septembrie, informează IPJ Neamț.

„Din verificările efectuate a reieșit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 65 de ani a venit împreună cu soția sa și cu fiul acestora, în municipiul Roman pentru a face cumpărături, în zona centrală. În jurul orei 12.00, bărbatul de 41 de ani, a mers la o societate comercială pentru a cumpăra produse de patiserie, însă nu a mai revenit. Semnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 70 kilograme, corpolență atletică, brunet tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie cu un cerc alb în partea din față, pantaloni scurți de culoare crem deschis, fiind încălțat cu sandale maro”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării bărbatului în cauză. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0