Prima paginăSport

Baraj pentru turneul final, cu Oz-er Golden dublu implicată

Dimensiune text

Două echipe, din Roman și Bacău, vor juca în meciurile pentru calificare la turneul final național la minifotbal, din Hunedoara.

 

 

Sâmbătă și duminică, 15 și 16 iunie 2013, 26 de echipe campioane ale campionatelor municipale de minifotbal se vor confrunta în meciuri de baraj pentru ocuparea celor 13 locuri rămase la turneul final al campionatului național din Hunedoara, competiție care va avea loc la Deva, în perioada 4-7 iulie. Celelalte șapte echipe, dintre cele 20 care vor participa la turneul final, sunt calificate direct.

Pentru prima oară, Oz-er Golden, firmă care organizează campionatele municipale ale Romanului și pune la dispoziție baza sportivă, în Divizia A și Divizia B, de la înființare și până acum, nu va avea, ca reprezentantă a Romanului, echipă la turneul final național sau la meciurile de baraj premergătoare. Patru ani la rând, Oz-er Golden Roman a câștigat campionatul romașcan și a fost prezentă la turneul final național. Ediția 2012-2013 a campionatului Romanului a avut ca învingătoare, clară, echipa Euro Impact. Oz-er Golden va avea ca reprezentantă în meciurile de baraj echipa din Bacău.

Revenind la meciurile de calificare la turneul final, în care sunt implicate Oz-er Golden Bacău și Euro Impact Roman, acestea vor avea loc la Iași. Oz-er se va confrunta cu echipele din Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc, iar Euro Impact va fi în grupă cu reprezentantele Sucevei și Vasluiului. Ocupanta locului I din fiecare grupă va accede la turneul final.

 

„Am făcut echipă și în Bacău și am și câștigat, împotriva cârcotașilor”

 

Ozcan Jan Aksoy 1406„Nu mi-a căzut bine când am auzit că organizez campionat în Roman doar pentru a-l câștiga echipa mea. «Jan câștigă pentru că este organizator», spun unii. S-a dovedit că nu-i așa. Am câștigat două campionate organizate la Sala Sporturilor de Consiliul Local. Am și alt argument cât se poate de elocvent. Am hotărât să înființez, anul trecut, o echipă și în Bacău, cu jucători de acolo. Am ieșit campioni încă din primul an competițional și presupun că astfel am arătat cârcotașilor că pot să se mai odihnească. Euro Impact este campioana Romanului în acest an. Ne vom susține reciproc la turneul de calificare de la Iași. Mulțumesc celor care sunt alături de mine. Nu am lăsat de izbeliște echipa mea din Roman, la care țin ca la început. Am fost pe podium, în campionat. Am fost aproape de a ne califica în Cupa României, acolo unde Romanul va fi reprezentat de Fiesta. Vreau să mai precizez ceva, la care țin foarte mult. Pe Mădălin Damian și Petru Dornescu, medaliați cu bronz la Olimpiada Școlară, am ținut să-i am la mine în echipă încă de acum doi ani, la minifotbal, pentru că am văzut în ei valoare cum n-au văzut alți oameni cunoscători ai fotbalului. Tot de la Oz-er Golden au prins aripi Rareș Marin sau Ovidiu Petrila. Consider că am un merit în promovarea unor jucători care au făcut față în liga a treia, la SCM Petrotub Roman sau Petrolul Moinești”, a spus Ozcan (Jan) Aksoy (foto stânga), managerul de la Oz-er Golden.

 

Cupa de Vară Oz-er Golden

 

Săptămâna viitoare vor avea loc întrecerile Cupei de Vară la minifotbal, seniori și juniori, la care se așteaptă și alte înscrieri. Ședința tehnică și tragerea la sorți urmând a avea loc luni, 17 iunie, de la ora 18.30. Relații suplimentare se pot obține de la Sport Center Oz-er.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Ionut 7 ani

    Asa e, multi carcatasi, dar iti place sa te califici la turneul final fara sa joci vreun joc 🙂

    • SAMSON 7 ani

      CORECT,TURCUL TOT TURC RAMANE. ASA CA, SA MAI LASE VRAJEALA ,CA ORICUM, SA CAM IMPUTIT BRANZA PE LA ROMAN.