Prima paginăActualitate

Bănuit de furt dintr-un supermarket din Roman, reținut de polițiști

Bănuit de furt dintr-un supermarket din Roman, reținut de polițiști

Dimensiune text

 

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut pentru 24 de ore un romașcan, bănuit că ar fi sustras diverse bunuri dintr-un surpermarket din Roman, prejudiciul creat prin activitatea infracțională fiind recuperat integral.

Conform IPJ Neamț, duminică, 16 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse alimentare dintr-un supermarket din Roman. Astfel, la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 46 de ani, din Roman, bănuit de comiterea faptei.

„Din investigații au reieșit indicii că acesta ar fi pătruns în societatea comercială, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare, intenționând să părăsească incinta unității economice, fără a achita bunurile. În acel moment a fost observat de un agent de pază al societății, care a solicitat intervenția unui echipaj de poliție, prejudiciul fiind recuperat integral. La data de 16 februarie, în urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. De asemenea, în baza aceleiași rezoluții infracționale, la data de 11 februarie, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket din Roman, fiind reținut de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, informează IPJ Neamț.

La data de 17 februarie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0