Bani pentru Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Bani pentru Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Consilierii locali, la prima activitate din 2016
Poliţiştii vor locuri de parcare
Bani pentru scriitori, artişti, biserici şi cauze sociale

 

varstnici2509Din bugetul local ar urma să fie alocată suma de 12.000 de lei pentru desfăşurarea activităţilor organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, de pe 1 octombrie, şi care ar avea loc pe 2 octombrie, asta dacă şi consilierii locali vor fi de acord.

Anual, la Roman, în jur de 100-150 de perechi de pensionari petrec de ziua lor la un restaurant din Roman, iar anul acesta este aproximată o participare a 250 de persoane.

„Considerăm acest demers ca un minim respect şi recunoştinţă faţă de persoanele în vârstă care au contribuit la dezvoltarea urbei romaşcane, fiind un exemplu de conduită pentru generaţiile viitoare, anul acesta evenimentul aflându-se la a VIII-a ediţie. Uniunea Generală a Pensionarilor din România – filiala Roman solicită un sprijin financiar pentru organizarea unei mese festive ce va avea loc în data de 2 octombrie 2016, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. În acest sens, propun Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe un sprijin financiar în sumă de 12.000 lei pentru desfăşurarea activităţilor dedicate Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice 2016, inclusiv pentru organizarea unei mese festive, la care să participe persoane vârstnice din toate categoriile socio-profesionale şi din toate comunităţile existente în Municipiul Roman”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali spre dezbatere.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!