Balul Fulgilor de Nea, la „Petru Poni”

Dimensiune text

Vineri, 10 februarie, elevii de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” s-au distrat la Balul Fulgilor de nea, la Clubul Euphoria.

 

 

Evenimentul a fost apreciat la superlativ de toți participanții, elevi, profesori, membri ai juriului, care au aplaudat prestația celor șase aspirante la titlul de „Miss fulg de nea”, dar și spectacolul oferit de invitatul special al serii, Bogdan Medvedi, participant la concursul XFactor.

Organizatorii spectacolului au fost elevii clasei a XI-a B, care, împreună cu diriginta Catinca Covrig, au reușit să le ofere participanților o seară deosebită. După toate probele care au pus la încercare creativitatea, simțul artistic, dar și cultura generală a participantelor, juriul a decis clasamentul.

Titlul de „Miss fulg de nea” a revenit Elenei Dodițe (foto), elevă în clasa a IX-a D, urmată de Mădălina Pîrju (clasa a XI-a B), locul II, și de Paula Bălteanu (clasa a IX-a A), locul III. Cele două mențiuni au fost obținute de Georgiana Mărtișcă, clasa a X-a C, și de Ancuța Dinu, clasa a IX-a E.

 

 

Toate cele șase participante la concurs au primit cîte un abonament la sala de gimnastică Oz-er Golden Sport Center.
Miss Fulg de Nea a primit bijuterii din partea Clubului Euphoria, a Oz-er Golden Sport Center și o rochie din partea sponsorului Unique.COMENTARII

WORDPRESS: 0