Prima paginăSocial

Bâlciul anual începe pe 28 iulie

Bâlciul anual începe pe 28 iulie

Dimensiune text

 

Administrația publică locală a început demersurile pentru pregătirea ediției din acest an a bâlciului. Conform unui proiect de hotărâre ce urmează a fi supus dezbaterii Consiliului Local, Bâlciul anual ar urma să se desfășoare în perioada 28 iulie – 6 august, în aceeași perioadă ca în anii anteriori.

Nici când vine vorba de locație nu au apărut modificări. Cu acordul consilierilor locali, bâlciul ar urma să se desfășoare în Bazarul municipal, de pe strada Renaşterii. Aici ar urma să fie găzduite parcurile de distracţii, terasele de alimentaţie publică, comercializarea de mărfuri alimentare și nealimentare, haine din piele, blană sau căciuli.

„Pe strada Renașterii se vor desfăşura activităţi de alimentaţie publică și comercializare de mărfuri alimentare și nealimentare pe teren proprietate privată, dar numai cu Aviz de amplasare eliberat de Serviciul Autorizări, Comercial, Transport din cadrul Primăriei Roman, conform legislaţiei în vigoare. Pe strada Colectorului, vis-à-vis de parcare Bazar, se vor comercializa mărfuri nealimentare, mărunțișuri, fără acordul proprietarului”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

Programul de funcţionare al bâlciului va fi cuprins între orele 10.00 – 23.00 și, începând cu orele 22.00, nivelul sonor se va reduce la nivel ambiental, urmând ca distracția să se încheie la orele 23.00.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0