Avocat implicat în scandal pe holul Judecătorie

Miercuri, la Judecătoria Roman, avocatul Bogdan Țurcanu a fost amenințat de un bărbat.

 

 

Avocatul susține că a fost abordat de un cetățean care a avut o atitudine agresivă. Între cei doi a avut loc, inițial, un schimb de replici, care s-a transformat destul de repede în injurii și amenințări.
Din acest motiv a fost nevoie de intervenția jandarmului care asigură paza și ordinea la Judecătoria Roman. „Jandarmul care are în pază acest obiectiv a intervenit și a aplanat conflictul verbal. Cetățeanul recalcitrant a fost amendat cu suma de 200 lei, pentru amenințare cu acte de violență„, a afirmat căpitan Cătălin Rezmeriță, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Neamț.

Victima acestui conflict, avocatul Bogdan Țurcanu, consideră totul un incident minor. „Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, fiindcă este lipsit de importanță. Fiecare persoană vine la Judecătorie pentru că are probleme, iar atmosfera, de multe ori, este tensionată. Vreau să precizez că eu nu am nici o relație cu acest domn, nu este clientul meu și nici nu avea o legătură cu clienți ai mei. A fost pur și simplu o întîmplare nefericită„, a povestit avocatul.


COMENTARII

WORDPRESS: 0