Averea și interesele viceprimarului Roxana Iorga

Averea și interesele viceprimarului Roxana Iorga

 

roxana iorga 03Roxana Iorga a preluat temporar atribuțiile de viceprimar al municipiului Roman în urmă cu două săptămâni. Într-o informare de presă, Primăria Roman anunță că aceasta a trecut în revistă principalele activități din cele trei direcții pe care le are în subordine: Direcția de Taxe și Impozite Locale, Direcția de Urbanism, Direcția de Asistență Socială și Club Sportiv Municipal Roman.

Conform declarației de avere depusă în luna iulie a anului trecut, după preluarea mandatului de consilier local din partea PNL, aceasta deține, împreună cu soțul, un apartament, cumpărat în 2003, și conduce un VW Bora, cu an de fabricație tot 2003. În 2009, aceasta și-a deschis un cont bancar de 52.900 de lei și nu are datorii. Din salariul de profesor la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, în 2015, câștigase venituri de 24.600 lei, iar soțul – din prestările de servicii de pe Întreprinderea Individuală – 795 lei. Roxana Iorga este președinte al Organizației de Femei a PNL Roman și are doi copii, două fete.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ce „tare” e doamna: ea a avut venituri de 24600 lei anul trecut iar sotul de 795 (!!!!!) lei. Hai sa fim seriosi. Nici macar salariul minim pe economie????? Cred ca s-a uitat sa se treaca citeva zerouri undeva.

    O zi buna tuturor.

  • error: Content is protected !!