Prima paginăRoman

Avarie de proporții în Roman

Dimensiune text

Romașcanii care au vrut să stea la un suc pe terasă, în Pietonalul Ștefan cel Mare, au putut să o facă, vineri seară, doar la lumina lumînărilor.
O avarie la rețeaua de distribuție a energiei electrice produsă vineri, 24 august, în jurul orei 20.45, a afectat alimentarea cu energie electrică la o parte a consumatorilor din cartierul Favorit, strada Cuza Vodă și Pietonalul Ștefan cel Mare din municipiul Roman.

 

Avaria s-a produs în urma defectării unui echipament dintr-un post de transformare. Urmare a intervenției echipelor E.ON Moldova Distribuție, alimentarea cu energie electrică a fost reluată, treptat, la toți consumatorii afectați de incident, în circa o oră de la producerea acestuia. Regretăm disconfortul produs de această întrerupere și asigurăm consumatorii că echipele E.ON Moldova Distribuție intervin cu promptitudine ori de cîte ori există astfel de situații, astfel încît alimentarea cu energie electrică să fie reluată în cel mai scurt timp posibil„, a afirmat Sorin Munteanu, specialist în comunicare externă în cadrul Departamentului de Comunicare Corporatistă al companiei E.ON.

Din păcate, romașcanii s-au mai putut bucura de scuze, regrete, amabilitate și promptitudine din partea E.ON și în cursul zilei de sîmbătă, din aceleași cauze, probabil, adevăratul motiv fiind monopolul furnizorului de energie electrică pentru populație.

COMENTARII

WORDPRESS: 0