Apă cu presiune redusă în Roman, din cauza unei avarii la stația de captare de la Pildești

Apă cu presiune redusă în Roman, din cauza unei avarii la stația de captare de la Pildești

Dimensiune text

 

UPDATE ora 14.30: Autoritățile au informat că furnizarea energiei electrice a fost reluată de la ora 14 pentru toate pompele de la stația de captare de la Pildești, alimentarea cu apă putând fi reluată în parametri optimi.

ȘTIREA INIȚIALĂ 9.15: Joi dimineață, 13 iulie, în jurul orei 6.30, în urma unei avarii E.ON, staţia de captare a apei de la Pildeşti a rămas fără energie electrică, motiv pentru care staţia nu a funcţionat, informează compania ApaServ.

„În aceste condiţii, consumatorii din Roman şi localităţile învecinate au apă cu presiune redusă, fiind posibil să apară o întrerupere totală a furnizării apei. Asigurăm utilizatorii afectaţi că se va relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele E.ON vor remedia avaria și vor realimenta cu energie Stația de Captare”, precizează un comunicat al ApaServ.

„Este o avarie pe o porțiune de linie care alimentează o parte dintre pompele de la stația de captare a apei. Au fost identificate defecțiunile și urmează să se intervină pentru remedierea acestora”, a precizat Corneliu Zaiț, din cadrul departamentului de comunicare al E.ON România.

„Primarul Lucian Micu a luat legătura cu reprezentanții E.ON, primind asigurări din partea acestora că avaria la rețeaua de alimentare cu energie a Stației de Captare va fi remediată până în jurul orei 10.00 – 10.30. Reprezentanții ApaServ spun că la ora 10.00 erau asigurate încă rezervele de apă”, informează Primăria Roman.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0