Prima paginăActualitate

Avansări în grad și depunerea jurământului militar la ISU Neamț, cu ocazia Zilei Naționale

Avansări în grad și depunerea jurământului militar la ISU Neamț, cu ocazia Zilei Naționale

Dimensiune text

Miercuri, 2 decembrie la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” (ISU) Neamț a avut loc un ceremonial militar și religios pentru avansarea în grad și pentru depunerea jurământului militar, cu ocazia Zilei Naționale a României, informează ISU Neamț.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, un ofițer și cinci subofiţeri. Maiorul Mihai Bogdan Burdulea, comandant al Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, a fost avansat în gradul de locotenent-colonel. Plutonierul adjutant Costel Nicolae Gavriliu, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, a fost avansat în gradul de plutonier adjutant șef, la fel ca și plutonierul adjutant Vasile Grigoraș, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Plutonierul major Marian Radu, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, a fost avansat în gradul de plutonier adjutant, la fel ca și plutonierul major Alexandru Ovidiu Ilisei, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, și plutonierul major Dumitru Agapie, din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț.

Totodată, cu această ocazie, în fața drapelului tricolor au depus jurământul militar 12 cadre: plutonier adjutant șef Vasile Țibulași, plutonier major Gabriel Panduru, sergent major Ciprian Daniel Avram, sergent major Cornel Caia, sergent major Mădălin Constantin Fermezon, sergent major Dragoș Foca, sergent major Ioan Alexandru Gușă, sergent major Alexandru Constantin Mihalache, sergent major Ioan Neculcea, sergent major Răzvan Vasile Petraru, sergent major Cezar Iustinian Racariu și sergent major Valentin Socea.

„Depunerea Jurământului Militar este un moment unic, emoţionant pentru fiecare dintre noi, militarii. Sentimentele de mândrie, dar şi de asumare a unei mari responsabilităţi trăite în acele momente ne călăuzesc paşii în carieră şi ne revin în memorie atunci când ne este mai greu. Felicitări tuturor şi mult succes în misiunile care urmează să vă fie încredinţate!”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0