Prima paginăActualitate

Avansări în grad la IPJ Neamț, cu ocazia Zilei Naționale

Avansări în grad la IPJ Neamț, cu ocazia Zilei Naționale

Dimensiune text

Anul acesta, deşi manifestările publice dedicate Zilei Naționale a României au lipsit, în contextul măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, ziua de 1 Decembrie i-a regăsit pe poliţiştii nemțeni alături de cetăţeni, în stradă, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea unui climat optim de  ordine şi siguranţă publică.

Cu prilejul acestei zile, în cadrul Poliției Neamț au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim, 20 de ofițeri și 23 de agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, ce au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată și s-au remarcat în mod deosebit.

„Condiţia de profesionişti în aplicarea şi respectarea legii îi obligă pe polițiști să asigure un răspuns operativ și ferm în fața oricărei forme de criminalitate, pentru apărarea intereselor legitime ale cetățenilor. Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț vor continua să acționeze în sistem integrat, cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice pentru impunerea normelor legale și verificarea măsurilor dispuse, instituite pe perioada stării de alertă. La împlinirea a 102 ani de la Marea Unire, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț aduc un omagiu celor care, prin patriotism și sacrificiu, au desăvârșit România Mare. Ziua Națională a României reprezintă un reper important în istoria noastră, a românilor, cât și o zi în care ne demonstrăm din nou profesionalismul”, au transmis cu acest prilej reprezentanții IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0