Avansări în grad de Ziua Națională

Dimensiune text

avansari 02De Ziua Naţională a României, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, un ofiţer în activitate din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, care s-a distins în activitatea profesională, a fost înaintat în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad. Astfel, locotenentul Raluca Blidescu a fost avansată la gradul de căpitan.

Au mai fost ridicaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim în grad, şi mai mulţi subofiţeri care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor, pregătire profesională şi comportare demnă. Au fost avansaţi în gradul de plutonier adjutant şef plutonierii adjutanţi Gheorghe Cătălin Găucă, Pavel Dan Laiu şi Petru Felix-Constantin Mihalcea. În gradul de plutonier adjutant au fost avansaţi plutonierii majori Neculai Constantin-Dănuţ Baghiu, Constantin Beruică, Neculai Cătălin-Marius Busuioc, Dumitru Mircea Celus, Vasile Grigoraş, Ioan Huţu-Ailoae, Ioan Ciprian Manoliu, Cezar Nelu Mihalache, Ștefan Nohai, Constantin Paşcu şi Ciprian Toma. În gradul de plutonier a fost avansat sergentul major Petrică Ungurenaşu.

avansari 03Tot cu ocazia Zilei Naţionale, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, comisarul şef Paul Tablan, a prezentat ordinele şi dispoziţiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru şase ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie, precum şi ordinul de avansare la termen pentru trei ofiţeri şi doi agenţi de poliţie.COMENTARII

WORDPRESS: 0