Prima paginăSocial

Autospeciale noi pentru jandarmii nemțeni

Autospeciale noi pentru jandarmii nemțeni

Dimensiune text

 

Nouă autospeciale noi, marca Dacia Logan și Dacia Duster, vor fi utilizate de structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, pentru o mai bună mobilitate în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor. Achizițiile au fost făcute în etape, conform unui contract care a fost încheiat la nivel național, ca parte a programului derulat de Ministerul Afacerilor Interne pentru reînnoirea parcurilor auto din structurile subordonate, informează Jandarmeria Neamț.

Noile autoturisme sunt dotate cu rampe moderne de semnalizare acustice și vizuale și colantate diferit față de modelele vechi, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei «Lege și Ordine».

„Cheile autospecialelor au fost înmânate conducătorilor auto de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu, ocazie cu care a reiterat nevoia de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și a cerut jandarmilor să folosească judicios aceste dotări pentru a îndeplini un deziderat important al instituției: siguranța cetățenilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0