Prima paginăActualitate

Autospeciale noi în dotarea IPJ Neamț

Autospeciale noi în dotarea IPJ Neamț

Dimensiune text

 

 

16 autoturisme marca Dacia Logan au intrat în dotarea IPJ Neamț pentru îmbunătățirea modului în care polițiștii nemțeni răspund la solicitările cetățenilor și pentru creșterea gradului de siguranță a polițiștilor la intervenții.

În dotarea Poliţiei nemțene au intrat 16 autospeciale Dacia Logan, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Inspectoratului General al Poliției Române. Din autospecialele nou intrate în dotarea IPJ Neamț, două sunt repartizate la Formaţiunile Rutiere, iar 14 vor fi utilizate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Posturilor de Poliţie comunale, informează IPJ Neamț.

„În cursul anului 2018 au mai fost repartizate structurilor de poliție din cadrul IPJ Neamț zece autospeciale, dintre care nouă pentru mediul rural și una pentru Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț. Totodată, în luna octombrie, Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Neamţ i-a fost atribuită o autospecială Dacia Logan, ale cărei specificații tehnice au fost stabilite ținându-se cont de activitatea deosebită pe care o desfășoară. Întregul efort de îmbunătățire al mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0