Autorul accidentului de la Cordun a fost arestat

Autorul accidentului de la Cordun a fost arestat

S-a înțeles cu victima, dar nu şi cu polițiştii
Pe scurt
Accident „cu premeditare” în fața primăriei

 

inchisoare catuseUn romașcan în vârstă de 32 de ani, autorul unui accident produs la Cordun pe data de 15 noiembrie, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti şi, ulterior, arestat de instanţa de judecată. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pietoni aflaţi pe trotuarul drumului, respectiv doi bărbaţi de 40 şi 46 de ani, din Cordun şi Galaţi.

„Bărbatul este cercetat pentru faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, ar fi efectuat mai multe manevre de întoarcere a autoturismului, moment în care a pierdut controlul vehiculului şi a accidentat pietonii. În urma cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere. În noaptea de joi spre vineri, imediat după ce acesta a fost depistat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • de ce condamnarea pentru asemenea fapte nu se face in maxim 72de ore.? ce e de judecat la conducere fara permis ? ce e de judecat la parasirea locului accidentului ?

  • error: Content is protected !!