Autorii înșelăciunii prin metoda „Accidentul” au fost prinși

Autorii înșelăciunii prin metoda „Accidentul” au fost prinși

Metoda „accidentul” face victime
Credite bancare cu acte false puse la cale de șeful jandarmilor
Arestat preventiv după ce a înşelat de trei ori prin metoda „Premiul”

 

inchisoare catuseSâmbătă, 13 august, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamţ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Neamţ şi al poliţiştilor din cadrul IPJ Bacău, au efectuat mai multe perchiziţii la persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

Astfel, poliţiştii au descins la Penitenciarul Bacău, unde au fost perchiziţionate celulele a trei bărbaţi, şi la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, din Făurei, situată pe raza oraşului Piatra Neamţ. Au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi cartele telefonice, folosite la săvârşirea faptelor, cât şi bani rezultaţi din activitatea infracţională. Cei patru bărbaţi sunt bănuiţi de săvârşirea mai multor fapte de înşelăciune pe raza judeţelor Neamţ, Vaslui, Suceava.

În urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit documentarea infracţională a două fapte de înşelăciune comise în această lună, prin metoda „Accidentul” în dauna a două femei, de 93 şi 87 de ani, din Piatra Neamţ. Prejudiciul creat, de circa 47.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 40%, bărbatul de 31 de ani fiind reţinut 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, în formă continuată. Duminică, 14 august, poliţiştii au prezentat bărbatul instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!