Aurel Vlaicu dă probe la Poli Iași

Dimensiune text

Aurel Vlaicu este cel de al treilea fotbalist de la SCM Petrotub Roman care poate părăsi gruparea romașcană în această iarnă.

 

 

Ionuț Popa, antrenorul principal de la CSMS (Poli) Iași, a solicitat conducerii clubului romașcan acceptul ca mijlocașul drepta să dea probe la echipa pe care o pregătește și urmarea a fost că, de sîmbătă, 11 februarie, Vlaicu s-a alăturat lotului ieșean. „Va fi bine pentru el dacă va face pasul la o echipă cu pretenții de Liga I și îi dorim succes. În ce ne privește, pînă la începerea returului va trebui să ne completăm lotul,  pentru că ne-au plecat trei dintre jucătorii de bază și nu vrem să ne facem de rîs după ce se va relua campionatul. Există variante de a aduce jucători de la Piatra Neamț„, a declarat Iosif Susanu, antrenor secund la SCM Petrotub Roman.

În altă ordine de idei, echipa romașcană ar fi trebuit să susțină vineri un joc de verificare cu FCM Bacău, dar acesta a căzut, din lipsă de teren practicabil.

Lotul SCM Petrotub continuă pregătirile acasă, cu alergări pe un traseu curățat pe aleile de la ștrand și cu ședințe la sală.

Vineri, 18 februarie, este programat un joc amical cu Rapid Suceava, dar și în privința acestuia există mari semne de întrebare, tot din cauza vremii și a repercursiunilor acesteia asupra terenurilor de joc.
Oricum, reluarea campionatului se va amîna două săptămîni și mai există timp pentru contactarea unor posibili parteneri pentru jocuri de verificare.COMENTARII

WORDPRESS: 0