Au rămas fără permis după ce s-au urcat băuți la volan

Au rămas fără permis după ce s-au urcat băuți la volan

 

accident politie etilotestDuminică dimineață, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliției municipiului Roman a depistat un romașcan, de 54 de ani, care conducea un autoturism, pe strada Bogdan Dragoş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare ridicată a concentraţie de alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă seară, 4 februarie, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Crăcăoani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 155I, pe raza satului Topoliţa, au depistat un bărbat de 31 ani, din Tîrgu Neamț. Acesta conducea un autoturism și, întrucât, la momentul opririi sale în trafic emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului a fost depistat în trafic de polițiști în noaptea de 4 spre 5 februarie. Acesta, un tânăr de 24 de ani, a fost oprit în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal din Piatra Neamț, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cazurile, polițiștii au reținut permisele de conducere, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0