Au lăsat-o fără 10.000 lei. A vrut să se omoare cu o sută de pastile

Dimensiune text

A vrut să se omoare cu o sută de pastile

 

Sîmbătă dimineață, paramedicii romașcani au intervenit în localitatea Ion Creangă pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat care ingerase în mod voluntar pastile. Cel care a vrut să încheie socotelile cu viața se numește Ion Enea, de 48 de ani, și se pare că este soțul care, săptămîna trecută, a mers la poliție pentru a le spune oamenilor legii că, în octombrie 2011, soția sa a avortat spontan și a îngropat fătul în grădina casei. Ion Enea este acum internat la psihiatrie, iar cei care îl cunosc spun că nu este la prima tentativă de acest gen, de două ori copiii fiind cei care l-au găsit și i-au salvat viața, chemînd ajutoare. De data aceasta, Ion Enea a înghițit o sută de pastile de Bromazepam și Piafen, dar a fost salvat de paramedicii de la SMURD, care l-au transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

 

Au lăsat-o fără 10.000 lei

 

Poliția municipiului Roman a fost sesizată, în seara de 4 mai, în jurul orei 20.50, de o femeie în vîrstă de 63 de ani, din Roman, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 10.000 de lei. Femeia a relatat polițiștilor că, în jurul orei 20.00, a primit în locuința sa un tînăr necunoscut, care se oferise să o ajute la curățenie, iar după plecarea acestuia a constatat că dintr-o poșetă pe care o avea într-o cameră a casei i-a dispărut suma de 10.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat suspecții ca fiind Daniel B., de 19 ani, din comuna Gîdinți, și Andrei C., de 25 de ani, din Roman. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Biciclist neatent, rănit grav

 

În ziua de 5 mai, în jurul orei 12.10, pe strada Orizontului, din comuna Săbăoani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Petrea B., de 76 de ani, din comuna Săbăoani, circula pe bicicletă, la intersecția cu strada Carpați, a efectuat un viraj la stînga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Mihai G., de 23 de ani, din comuna Săbăoani. Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranio-facial acut, contuzie toracico-abdominală, contuzie forte gambă și glezna stîngă șI fractură gamba stîngă. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Fără permis și fără documente

 

În ziua de 5 mai, în jurul orei 18.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Roman l-a depistat, în comuna Bîra, pe Cristinel H., de 41 de ani, din comuna Bîra, care conducea un tractor neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.COMENTARII

WORDPRESS: 0