Prima paginăActualitate

Au furat 30.000 de lei dintr-o locuință din Roman

Au furat 30.000 de lei dintr-o locuință din Roman

Dimensiune text

 

bani leiLuni, 16 ianuarie, în jurul orei 12.30, dispeceratul Poliţiei municipiului Roman a fost sesizat despre faptul că persoane necunoscute au sustras bani și bijuterii dintr-o locuință.

La fața locului s-a deplasat, imediat, echipa de cercetare, care a stabilit că pe, perioada cât au lipsit de la domiciliu proprietarii, între 13 și 16 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns în apartament, de unde au sustras o sumă de 30.000 de lei şi valută (200 de dolari şi 100 de lire sterline), precum şi un lanţ din aur.

„Tot luni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, în urma activităților operative desfășurate, au identificat trei tineri cu vârste între 15 și 20 de ani, din Roman, bănuiți de săvârșirea faptei. Polițiștii romașcani au documentat acest caz, iar în jurul orei 21.00 a fost dispusă măsura reținerii tinerilor pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind recuperat prejudiciul, aproape în totalitate. Astăzi, tinerii sunt prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Sa mai caute, pentru ca vor descoperi bijuterii de 15000 de euro la dll, obtinute ILEGALLLLL!!!!!!!!!!!