Au fost desemnați câștigătorii concursului „Spiritul Crăciunului, la Roman”

Au fost desemnați câștigătorii concursului „Spiritul Crăciunului, la Roman”

Dimensiune text

 

 

Concursul „Spiritul Crăciunului, la Roman”, organizat de Primăria Roman pe grupul de Facebook cu același nume, s-a încheiat și câștigătorii au fost desemnați pe baza celor mai multe aprecieri primite din partea membrilor grupului.

Câștigători au fost desemnați: Ciprian și Cristina Stan – cel mai apreciat interior de locuință); Lucian Lungu – cel mai apreciat interior de pe scara blocului; Sirene Dress – cel mai apreciat aranjament al unei vitrine; Maria Bostan – cel mai apreciat aranjament al unei curți de locuință.

„Îi felicităm pe toți cei care s-au înscris, dar și pe toți cei care se bucură, împreună cu cei dragi, de frumusețea sărbătorilor de iarnă, milioane de luminițe putând fi deja aprinse seara în casele romașcanilor. Premierea câștigătorilor va avea loc miercuri, 19 decembrie, de la ora 13.00, în sala Unirii, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local. Vă dorim tuturor sărbători fericite și să ne revedem cu bine în anul 2019! La mulți ani!”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0