Atleții romașcani concurează în București și Bacău

Dimensiune text

Sezonul competițional 2013 a început și în atletism, iar reprezentanții Romanului sunt și ei gata de un nou sezon. Traian Macovei, directorul Clubului Atletic Roman, este în București, acolo unde, vineri și sâmbătă, vor avea loc întrecerile etapei I a Campionatului Național indoor, concurs rezervat categoriilor seniori, tineret și juniori I.

 

 

Vreau să verific potențialul de moment al elevilor mei în această perioadă de pregătire a sezonului estival, dar să și văd cum se descurcă în disputa cu contracandidații lor din țară în probele în care evoluează. Este vorba despre Tiberiu Venghiac, la săritura în înălțime, Cătălin Zaharia, la alergări, respectiv Gabriel Tudorache, cel care va concura doar la săritura în lungime. Mă aștept ca Tiberiu să sară măcar 2,05 metri. Ar fi foarte bine„, a spus Traian Macovei.

Sâmbătă și duminică, în sala de atletism din Bacău vor avea loc întrecerile tradiționalului concurs „Cupa Bistriței”, pentru seniori, tineret și juniori I, dar la care pot participa și sportivi de la grupele mai mici de vârstă. Clubul Atletic Roman va participa cu 16 atleți, de la categoriile mici, în special, aceștia fiind însoțiți de antrenorii Carmen Iederan și Iulian Corugă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0