Prima paginăActualitate

Atenţie la falşi angajaţi E.ON!

Dimensiune text

Reprezentanţii firmei spun că angajaţii nu cer bani pentru niciunul dintre serviciile prestate. Pentru toate lucrările făcute de cei care reprezintă sau au contract cu E.ON se emite factură, care vine prin poştă, nu se efectuează plăţi directe.

Reprezentanţii E.ON atrag atenţia asupra persoanelor care cer bani în numele companiei, dar nu se pot legitima ca angajaţi ai firmei. În zona de activitate a companiilor E.ON se constată situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani.

„Pentru evitarea unor asemenea situaţii, facem următoarele precizări menite a-i proteja pe consumatorii de energie electrică sau gaze naturale de persoane rău intenţionate care pretind că sunt angajaţii noştri sau că reprezintă companiile E.ON. Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaze naturale sau energie electrică sunt realizate de către personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companiile noastre pentru aceste activităţi. Angajaţii noştri pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile de înlocuire, verificare sau citire a contoarelor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Foarte important este faptul că angajaţii E.ON sau prestatorii de servicii mandataţi de companie nu încasează bani la domiciliul clienţilor nici pentru servicii prestate – acestea regăsindu-se în facturile emise -, nici pentru consumul de energie electrica sau gaze naturale.

COMENTARII

WORDPRESS: 0