Prima paginăActualitateRoman

Atenție la buzunare!

Dimensiune text

Sâmbătă, 16 ianuarie, în jurul orei 16.00, jandarmii de la Detaşamentul 4 Roman, care executau misiunea de patrulare pe raza municipiului Roman, au prins în flagrant, pe strada Oituz, două persoane minore de sex feminin, cu vârsta de 12 ani, care au sustras de la un bărbat un portofel în care erau bani şi documente.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bunul sustras a fost recuperat şi predat victimei, iar minorele au fost conduse la sediul poliţiei municipiului Roman, pentru continuarea cercetărilor.

Cu doar două zile înainte de acest eveniment, alte cinci fete minore, cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, au fost prinse în flagrant tot de jandarmii romaşcani, în acelaşi loc şi tot în jurul orei 16.00, în timp ce sustrăgeau un portofel.

Jandarmeria Neamţ recomandă încă o dată cetăţenilor să dea dovadă de responsabilitate şi promptitudine în cazul în care sesizează comiterea unor astfel de fapte şi îi sfătuieşte să fie mult mai atenţi în spaţiul public atât la bagajele pe care le transportă, cât şi la bunurile pe care le poartă asupra lor.

În cazul în care sunteţi victime ale unor astfel de infracţiuni, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi sesizaţi de îndată oamenii legii prin apelul unic de urgenţă 112.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0