Prima paginăActualitateRural

Atelier de confecţii la Pânceşti

Dimensiune text

În localitatea Pânceşti funcţionează, începând cu 1 noiembrie, un atelier de confecţii deschis de fabrica de confecţii Caremil din Roman.

Atelierul a fost deschis în fostul IAS din comună. „Am văzut cum, în câteva comune din jurul Romanului, au fost deschise ateliere de confecţii şi m-am gândit că ar fi benefic să se înfiinţeze şi în comuna noastră un punct de lucru”, a precizat Augustin Holmanu, primarul comunei Pânceşti.

Un loc de muncă aproape de casă, un venit lunar sigur şi bonuri de masă au fost argumentele pentru care femeile din localitate au solicitat să lucreze la atelierul de confecţii din comună. Până la punerea în funcţiune a atelierului, femeile au participat la cursuri de instruire organizate la Roman. „Pentru început, au fost angajate 15 femei, dar dorinţa patronilor este să-şi extindă afacerea”, a spus primarul comunei Pânceşti.

În trei ani, fabrica de confecţii Caremil din Roman a deschis puncte de lucru în localităţile Boghicea, Băluşeşti, Ruginoasa, Horia şi Valea Ursului.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • petronela 7 ani

    Bravo domnule primar tine o tot asa

  • DE DEPARTE 7 ani

    bravo domnule primar