Prima paginăActualitateRoman

ATAC CA-N FILME, CU MĂNUŞI ŞI CIORAPI TRAŞI PE CAP

ATAC CA-N FILME, CU MĂNUŞI ŞI CIORAPI TRAŞI PE CAP

Dimensiune text

 

inchisoare catuseDoi bărbaţi s-au inspirat din filme atunci când au dorit să spargă o casă din Roman. Chiar dacă au folosit mănuşi pentru a nu lăsa amprente şi şi-au tras peste faţă ciorapi, să nu fie identificaţi, au fost prinşi de Poliţie când părăseau locuinţa.

Totul s-a petrecut marţi noapte, în jurul orei 23.50. Poliţiştii romaşcani, aflaţi în timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii furturilor din locuinţe, au surprins în flagrant doi bărbaţi, de 29 şi 30 de ani, care se retrăgeau dintr-un imobil din Roman. În momentul depistării, asupra celor doi bărbaţi din Roman au fost găsite bunuri sustrase din locuinţă (un laptop şi electrocasnice), unelte folosite la comiterea faptei (cleşte şi şurubelniţă), precum şi o pereche de mănuşi şi o pereche de ciorapi folosiţi de autori pentru a nu fi identificaţi. Prejudiciul cauzat, în valoare de 5.000 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii celor doi bărbaţi pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Totodată, miercuri, bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0